Image

Yianna Antoniou at Fashion First on 26th of March 2017!

 

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο αγαπητές Κύπριες σχεδιάστριες και αποτελεί μία από τις πιο φρέσκιες υπογραφές που έχει να επιδείξει ο τόπος μας στο χώρο της μόδας. Όπως δηλώνει η ίδια, από τότε που θυμάται τον εαυτό της ασχολείται με τη μόδα. Τελειώνοντας το σχολείο παίρνει την απόφαση να σπουδάσει και να ασχοληθεί με αυτό που ονειρευόταν πάντα, το σχέδιο μόδας.
Τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι άκρως δημιουργικά και θα της δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για την υλοποίηση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την ίδρυση του δικού της ατελιέ. Τελειώνοντας τις σπουδές της εργάζεται για 15 χρόνια ως βασική σχεδιάστρια ρούχων και στυλίστρια σε μεγάλη εταιρεία, ενώ παράλληλα φτιάχνει τις δικές της δημιουργίες στον ελεύθερο της χρόνο.
Η αγάπη της για την τέχνη, η φαντασία, η δημιουργικότητά της αλλά και η εμμονή της με τη λεπτομέρεια και την τελειότητα, πρόκειται να την οδηγήσουν το 2005 στο νέο της ξεκίνημα. Το YA Fashion Design Studio γίνεται πραγματικότητα, χαρίζοντάς μας αμέτρητες δημιουργίες και λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες επιδείξεις μόδας ενώ συχνή είναι και η παρουσία της σε περιοδικά μόδας και γάμου τόσο της Κύπρου, όσο και του εξωτερικού.
Οι δημιουργίες της ακολουθούν πάντα τις νέες τάσεις της μόδας, χωρίς βέβαια να παραμερίζουν στο ελάχιστο τον ιδιαίτερο χαρακτηρα και το στυλ της κάθε γυναίκας. Ως σχεδιάστρια κινείται μέσα σε ένα αρκετά ευρύ φάσμα, αφού στα κομμάτια της περιλαμβάνονται νυφικά, αμπιγέ φορέματα αλλά και πιο κάζουαλ ρουχισμός.

Yianna Antoniou

Yianna A. Fashion Design Studio

YA Fashion Design Studio (Πειραιώς 34γ στο Στρόβολο)

+357 99761757

https://www.facebook.com/YiannaA.Fashiondesignstudio/?fref=ts&ref=br_tf