Image

(EN) UMBRELLA Fashion Modelling School & Agency presents the G. ENGLEZOS Fashion Show l Retro Swimwear! Friday 20th of May 20:00 at the new Promenade before the Castle at Finikoudes, Athinon Avenue Larnaca and under the Full Moon the famous designer will present his SS2016 Collection! 45 Top Models including the International Model Vicky Koulianou will present on the runway the looks of G. ENGLEZOS inspired by the Persona and actress Elena Nathanail! Amazing swimwear by Retro will be shown on the beautiful models!  

(GR) Το UMBRELLA Fashion Modelling School & Agency διοργανώνει την επίδειξη μόδας του Γρηγόρη Εγγλέζου l Retro Swimwear! Την Παρασκευή 20 Μαίου στην νέα αποβάθρα δίπλα από το κάστρο στις Φοινικούδες στην Λεωφόρο Αθηνών στην Λάρνακα. Κάτω από την Πανσέληνο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας θα παρουσιάσει την νέα του συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2016! 45 διάσημα μοντέλα ανάμεσα τους και η γνωστή Βίκυ Κουλιανού  θα αναδείξουν την συλλογή που είναι εμπνευσμένη από την ηθοποιό Έλενα Ναθαναήλ! Τα εντυπωσιακά μαγιώ που θα παρουσιάσουν τα μοντέλα θα είναι απο το κατάστημα Retro!

 

 

Zacharias Petrou is the person In Charge of the Public Relations, Marketing & Coordination of the biggest show G. ENGLEZOS Fashion Show l Retro Swimwear on the 20th of May at Larnaca Promenade (new Pier at Finikoudes Str). Follows the interview he talks below about his coorperation with G.Englezos and the fashion show to come!

  1. Πότε αρχίσατε να συνεργάζεστε με τον Γρηγόρη Εγγλέζο;

 Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Εγγλέζο πάει πολύ πίσω από το 1997 όταν γνωριστήκαμε και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα είδαμε ότι οι σκέψεις μας και η αγάπη για την μόδα ήταν κοινός στόχος, και έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε από το 2000 να ανοίξουμε ένα κατάστημα με την επωνυμία ΜΟΝΟΕΝΑ exclusive designs και το ατελιέ του Γρηγόρη Εγγλέζου, όπου πάντα αποκλειστικά θα φιλοξενούνται οι συλλογές του από γυναικεία, αντρικά και παιδικά! Είμαστε φίλοι πάνω από όλα αλλά και συνεργάτες στην επιχείρηση.

  1. Ποιος είναι ο ρόλος σας στην επίδειξη μόδας στης 20 Μαΐου;

Ο δικός μου ρόλος όπως πάντα σε μια επίδειξη μόδας του Γρηγόρη είναι ο συντονισμός, η οργάνωση και ότι άλλο έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ. Φέτος όμως έχω την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε σαν ομάδα με τον κύριο Ιωάννη Μάλλα του Blurredonline.com (όπου του εύχομαι καλή επιτυχία και αρχή και με το Umbrella Fashion Modelling School and Agency όπου η συνεργασία μας υπάρχει χρόνια γιατί συνεργάζομαι με τη σχολή δίνοντας μαθήματα styling  έτσι φέτος το σόου είναι σε πολύ καλά χέρια! Κοινός στόχος και πολλή αγάπη για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα!

  1. Μπορείτε να μας πείτε μια μικρή περιγραφή για την επίδειξη μόδας;

 Πολλά πολλά δεν μπορώ να δώσω για το σόου γιατί με αυτό θα χαθεί η αναμονή των εκπλήξεων της βραδιάς, κάτω από την πανσέληνο, αφού η ημερομηνία δεν ήταν τυχαία. Το μόνο που μπορώ να πω και να δώσω μια μυρωδιά  από τι θα δούμε και τι θα γίνει εκείνη τι βραδιά με τις συλλογές του Γρηγόρη Εγγλέζου ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ την γυναικεία και το OCEAN13, με την αντρική απλά θα ταξιδέψουμε σε άλλες εποχές και γιατί όχι ; να ερωτευτούμε! Αφού πρώτα όμως ερωτευτούν οι 2 συλλογές γιατί είναι όλο φρεσκάδα και νιότη από την δεκαετία των 70’s !

  1. Πως νιώθετε που δουλεύετε για αυτό το σόου;

Νομίζω μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το σόου αυτό αλλά και για κάθε fashion σόου του Γρηγόρη Εγγλέζου γιατί υπάρχει έμπνευση, αγάπη, ζήλος και φαντασία! Και πάντα το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

  1. Πώς έγινε η επιλογή των μοντέλων και ποια διάσημα μοντέλα λαμβάνουν μέρος;

Η επιλογή των μοντέλων έγινε σε συνεργασία με τη σχολή UMBRELLA η επιτροπή αποτελείτο από τον σχεδιαστή, εμένα και την κυρία Χριστοφή από το κατάστημα Retro,αφού συμμετέχει με μαγιό πριν από την κεντρική επίδειξη μόδας του Γρηγόρη και σαφώς τον κύριο Μάλλα αφού είχε διοργανώσει και το casting μοντέλων και μοντέλα από την σχολή του. Κάποια όμως μοντέλα από Κύπρο αρκετά γνωστά γυναίκες και άντρες με τίτλο και μη αλλά επαγγελματίες. Η επιλογή έγινε από τον σχεδιαστή σε συνεργασία μαζί μου!  Δεν μπορώ να παραλείψω την τιμή που θα μας κάνει και την χαρά που θα περπατήσει στην πασαρέλα το super model Βίκυ Κουλιανού με διεθνείς συνεργασίες οίκων και στην Ελλάδα και η αφορμή είναι ότι ο σχεδιαστής την επέλεξε για φέτος ως μούσα του.

 

13187799_10156861248350716_763862939_n

Ο Ζαχαρίας εκφωνεί τις λεπτομέρειες για το fashion show του Γρηγόρη Εγγλέζου!

13150031_992208967560614_949085230_n

Editorial for UMBRELLA FASHION MODELLING SCHOOL!

13140932_992208694227308_789819421_n

Editorial for UMBRELLA FASHION MODELLING SCHOOL!

13152614_992208534227324_95281800_n